Loading...

Tickets zijn
uitverkocht

Exclusief bij Jumbo: je kreeg ruim 50% korting op weekend tribune tickets voor de GP Oostenrijk op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019. De tickets zijn uitverkocht.

Tickets zijn uitverkocht

Wat jammer. De tickets voor de Grand Prix in Oostenrijk zijn helaas uitverkocht. Er is maar een beperkt aantal plaatsen op de tribune en er zijn natuurlijk zoveel F1-fans… dus de tickets vlogen er uit met dezelfde snelheid als Max Verstappen.

 

Max Verstappen live in actie tijdens de GP Oostenrijk

Zit jij zondag ook voor de tv gekluisterd naar de Formule 1 te kijken? Bij Jumbo kreeg je de kans om een F1 écht mee te maken! De tickets zijn inmiddels uitverkocht. Maar geniet in de video nog even van de prestaties van vorig jaar van Max Verstappen en al die andere snelle mannen live op het circuit van Oostenrijk .

Als jij een weekend tribune ticket hebt bemachtigd, krijg je alle dagen toegang tot een tribuneplek tijdens de GP Oostenrijk op 28, 29 en 30 juni. Wie weet hoe Max ons deze editie gaat verrassen...

   

Hoe werkt de actie?

Van woensdag 6 maart en dinsdag 19 maart kon je één van de actieproducten kopen.

Bij de kassa kreeg je een unieke actiecode. Bestel je online? Dan ontving je de actiecode per e-mail na het ophalen of bezorgen van je boodschappen. 

De tickets zijn helaas op. Je kon tickets kopen met de actiecode. 1 actiecode = 1 ticket. 

Je weekend tribune ticket wordt uiterlijk 2 weken voor de GP thuisbezorgd. Veel plezier bij GP Oostenrijk!

Let op: Tickets in dezelfde bestelling worden automatisch naast elkaar geplaatst. Zorg dus dat je in één bestelling het benodigd aantal tickets bestelt zodat je naast elkaar kunt zitten. 

Je bent pas verzekerd van je ticket, als je de code hebt verzilverd en de betaling is ontvangen. De tickets zijn nu op.

Bekijk de actievoorwaarden