Iedere eerste maandag van de maand organiseren we een wijn/bierproeverij in de proefkeuken van Jumbo Foodmarkt Breda. Daarnaast vinden er diverse workshops plaats, houd onderstaande agenda in de gaten voor actuele data en tijden.

De kosten zijn per persoon. 

Kinderworkshops

In 2020 vinden er (vooralsnog) geen kinderworkshops plaats.

Laatste nieuws

Als gevolg van het coronavirus zullen we de komende tijd geen activiteiten in onze proefkeuken organiseren. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws.

Online bierproeverij i.s.m. Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch

Datum:
Maandag 8 juni

Omschrijving:
Geniet vanuit huis van de mooiste bieren tijdens onze online bierproeverij. Hans Kollen (Jumbo Foodmarkt) en Ad Kusters (de brouwer van de Pimpelmeesch) verzorgen vanuit Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch in Chaam een compleet verzorgde avond bij je thuis!

Hoe werkt het:
Zodra je bent ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail waarna je je pakket op zaterdag 6 of zondag 7 juni op kan komen halen in de Jumbo Foodmarkt Breda tijdens de openingstijden van onze slijterij. Het pakket is voor twee personen en bestaat uit 7 bieren van de brouwerij, twee bijbehorende glazen en bijpassende hapjes. Een bevestiging en de laatste details (inloggegevens, het tijdstip) ontvangt u per e-mail nadat u zich via onderstaande link hebt ingeschreven.

Kosten: 
€30,- voor 2 personen (d.w.z. €15,- per persoon). Inschrijven kan dus per 2 personen. Wil je met een oneven aantal deelnemen, deel je het pakket of neem je een pakket extra. 

Inschrijving gesloten.