Groente & Fruit

Proef het seizoen! Stap in de wereld van het seizoensfruit en de vergeten groenten. Wil je de groenten schoongemaakt hebben of op maat gesneden? Dat kan. De groenten en fruit komen van lokale telers en specialisten.

Visboer

Gerookt, gebakken of gewoon vers en rechtstreeks vanaf de afslag? Op de visafdeling vind je een uitgebreid assortiment aan vis en krijg je advies van onze eigen visboer. We presenteren onze verse vis op ijs en kunnen altijd een stuk naar wens afsnijden.

Brood met oorsprong

Op de broodafdeling kun je heerlijke broden en broodjes kopen gemaakt volgens eigen recepturen en in steenoven gebakken. Met de beste, pure ingrediënten en met extra tijd en aandacht bereid. Mocht je favoriete brood er even niet liggen, laat het ons weten, dan bakken we het alsnog voor je en kun je ondertussen rustig verder winkelen.

Vlees

Onze vakslager zorgt voor een ambachtelijke kwaliteit. Ben je op zoek naar een speciaal stukje vlees voor een feestmenu of een samengestelde BBQ schotel? Vraag het gerust aan onze slager. De beste kwaliteit vlees tegen een Jumboprijs.

Ham & Vlees

Op de vleesafdeling vind je Ham & Worst uit heel Europa. En we maken er ter plaatse verse vleeswarenplankjes van. Voor ieder wat wils en uit elke streek. Kom lekker proeven!

Banketbakkerij

Zoetliefhebbers opgelet! Vlaaien, taarten of muffins? Ons dagelijks verse overheerlijke gebak geven wij graag een persoonlijk tintje. Ook kun je een op maat gemaakte taart laten maken. Neem je foto mee op een usb-stick en terwijl je verder winkelt, gaat de banketbakker aan de slag met je unieke en lekkere taart.

Kaasboer

Op de kaasafdeling vind je een zeer uitgebreid assortiment kazen, waarvan enkele zeer bijzondere soorten die speciaal voor Jumbo Foodmarkt uit Rungis, de markthallen van Parijs, worden gehaald. Proeven mag altijd! Wij helpen je graag met het samenstellen van een kaasplankje.

Heel veel extra's

Bij Foodmarkt kun je terecht voor alle dagelijkse boodschappen met een keuze uit het allergrootste assortiment van Nederland. Maar er is nog meer: een uitgebreide bloemenafdeling, cosmetica, borrelshop, yoghurttap en nog meer. Om het te ervaren, moet je echt zelf even een kijkje komen nemen. In Foodmarkt Breda is er ook een afgiftepunt voor de stomerij aanwezig.

100% klanttevredenheid

Meer weten over een gerecht of product? Vraag het onze koks of specialisten.