De keukens van Jumbo Foodmarkt

Bij verschillende vestigingen van Jumbo Foodmarkt vind je de keukens van Foodmarkt. Het hangt van de winkel af, welke keukens er zijn. Bekijk de plattegronden om te zien wat het aanbod is van jouw Foodmarkt.

De Aziatische keuken

In de Aziatische keuken vind je verse huisgemaakte Aziatische maaltijden: van Indiase curries en Chinese babi pangang tot Indonesische saté en smakelijke mini loempia's. Om direct op te eten of thuis te bereiden. Lekker én makkelijk. De beste specerijen tegen de laagste prijs.

De Italiaanse keuken

In de Italiaanse keuken van Jumbo Foodmarkt wordt de krokante pizza ter plaatse bereid in een authentieke steenoven en wordt de echte Italiaanse pasta's vers gemaakt. Verser kan niet en altijd voor de laagste prijs.

De Sushi keuken

In Jumbo Foodmarkt kun je terecht voor heerlijke, verse sushi. Lekker met vis of vegetarisch natuurlijk. Kies voor gemak: smakelijke sushi voor een Jumboprijsje. Ben je zelf creatief in de keuken? Dan kun je ook alle sushi-producten kopen om thuis zelf de mooiste rollen te draaien.

De Hollandse keuken

In de Hollandse keuken van Jumbo Foodmarkt worden de heerlijkste Hollandse maaltijden bereid. Neem ze kant-en-klaar mee naar huis of geniet ervan in het Jumbo Foodmarkt Café. Daarnaast vind je in de winkel alles om zelf een échte Hollandse maaltijd thuis klaar te maken.

Ontdek Jumbo Foodmarkt

Bij Jumbo Foodmarkt vind je alles om lekker én gezond én goedkoop te winkelen.