In de winkel

Voor je wekelijkse boodschappen, de heerlijkste gerechten en veel meer

De grootste versmarkt van Nederland

Bij Jumbo Foodmarkt vind je het grootste foodassortiment van Nederland. Bakkers, slagers, kaasspecialisten en zelfs chefkoks staan iedere dag voor je klaar. Natuurlijk kun je er ook terecht voor je wekelijkse boodschappen. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs!

Voor je wekelijkse boodschappen

Bij Jumbo Foodmarkt vind je het grootste assortiment van Nederland met de allerlaagste prijs. Van kaas tot dierenvoer en van vlees tot schoonmaakmiddelen. Iedere dag staan onze koks en specialisten voor je klaar.

Bekijk alle afdelingen

Jumbo Foodmarkt keukens

De koks van Jumbo Foodmarkt maken iedere dag de lekkerste gerechten. In Breda vind je de Hollandse, Italiaanse, Aziatische en Sushi keuken. En ook in Amsterdam en Veghel vind je diverse wereldkeukens. Neem de gerechten kant-en-klaar mee naar huis of geniet ervan in het Jumbo Foodmarkt Café. Ook vind je alle ingrediënten in de winkel om de recepten zelf thuis klaar te maken.


Foodmarkt Café

In het Foodmarkt Café kun je genieten van een verse maaltijd en een goede kop koffie. Samen met een vriendin vlak voor het winkelen of even snel tijdens de lunch. Of ontspannen op zondagmiddag, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek.

Meer over het Foodmarkt Café

Extra Service

Bij Jumbo Foodmarkt staan jouw wensen centraal. Voor vragen kun je terecht bij de verschillende servicepunten in de winkel. Bij de servicebalie vind je ook een afhaalpunt van Mediq apotheek (alleen in Breda en Veghel), PostNL, stomerij (alleen in Breda) en feestelijk inpakservice.

Let op: er is geen Mediq apotheek in Foodmarkt Amsterdam.

Ontdek Jumbo Foodmarkt

PlattegrondBij Jumbo Foodmarkt vind je alles om lekker én gezond én goedkoop te winkelen.

Bekijk de plattegrond