Ontdek Jumbo Foodmarkt Leidschendam

In het gloednieuwe ‘Mall of the Netherlands’ is op woensdag 19 juni 2019 Jumbo Foodmarkt Leidschendam geopend met het grootste assortiment van Leidschendam én verse (La Place) maaltijden uit eigen keuken én altijd de laagste prijzen.

Bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks staan iedere dag voor je klaar om vanuit de verschillende wereldkeukens de lekkerste verse maaltijden te bereiden. Zo geniet je bijvoorbeeld van pizza's die gebakken worden in een traditionele steenoven, de lekkerste sushi van vers gestoomde rijst en rijk belegde La Place broodjes. Geniet ervan in het Food Café of neem de lekkernijen mee naar huis. Natuurlijk kun je bij Jumbo Foodmarkt ook terecht voor je wekelijkse boodschappen. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs.

Gratis parkeren
Bij Jumbo Foodmarkt Leidschendam kun je gratis parkeren. Dat is fijn! Op het parkeerdak van het winkelcentrum vind je 500 gratis parkeerplaatsen.

Kies voor gemak en bestel online

Bij Jumbo Foodmarkt Leidschendam kun je ook je boodschappen ophalen bij het Pick Up Point. Bestel je boodschappen via de handige Jumbo app of via Jumbo.com en haal ze op wanneer het jou uitkomt.