Over Jumbo Foodmarkt

Welkom bij Jumbo Foodmarkt

Jumbo Foodmarkt is een concept van Jumbo Supermarkten  waarmee boodschappen doen een belevenis is geworden. De voor Nederland unieke winkel is geïnspireerd op de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs.

Ontdek Foodmarkt
Naast het allergrootste assortiment van Nederland ligt in Jumbo Foodmarkt de focus nog meer op lekker, gezond en goedkoop. Zo zijn er iedere dag koks en andere specialisten op het gebied van eten bezig de heerlijkste gerechten te maken. U kunt kiezen of u die kant-en-klaar mee neemt of alleen de ingrediënten, zodat u het gerecht zelf kunt bereiden. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om al dat lekkers ter plekke op te eten. En alles uiteraard voor gegarandeerd de laagste prijs. Dat geeft een heel nieuwe dimensie aan het boodschappen doen!

U kijkt uw ogen uit
Het is een ware belevenis om bij Jumbo Foodmarkt op expeditie te gaan. Voor iedere Jumbo geldt al dat er een groot assortiment wordt garandeerd, maar één ding kunnen we u verzekeren: bij Jumbo Foodmarkt kijkt u uw ogen uit. En ook daar staat voorop dat we gaan voor 100% tevreden klanten.

Meer informatie over Jumbo:
Onze organisatie
Onze geschiedenis
Feiten & cijfers
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ontdek Jumbo Foodmarkt

teaser JFMHier vind je alles voor je wekelijkse boodschappen. En meer!

Ontdek Jumbo Foodmarkt