Pers

Jumbo Foodmarkt in het nieuws

Persberichten

Jumbo Foodmarkt start verkoop NAC merchandise

10 september 2013 - Fans van de Bredase voetbalclub NAC kunnen vanaf nu ook bij Jumbo Foodmarkt terecht voor de aankoop van een sportshirt, voetbal, koffiekop of ander gadget met het bekende zwart-gele NAC-logo.

Lees het hele bericht

Ontbijtjes vliegen over de toonbank

16 juli 2013 - De ontbijtjes van Jumbo Foodmarkt in Breda vinden gretig aftrek. Een maand na de introductie werd vandaag alweer het 2.500ste ontbijt verkocht aan mevrouw Van der Poel uit Breda. Om deze mijlpaal te vieren wordt zij binnenkort verrast met een heerlijk uitgebreid ontbijt voor zes personen bij Jumbo Foodmarkt. De supermarkt biedt sinds 17 juni dagelijks een lekker en gezond ontbijt aan vanaf 1,50 euro. Klanten kunnen het ontbijt zelf samenstellen en hebben de keuze uit een groot aantal verse en gezonde producten.

Lees het hele bericht

Iedere maand wijnproeverij

7 juli 2013 - Jumbo Foodmarkt in Breda houdt voortaan iedere eerste maandag van de maand een gratis wijnproeverij. Het doel van deze bijzondere activiteit is om klanten te informeren over bepaalde wijnsoorten, hen hiervan te laten proeven en te inspireren. Ook op de wijnproeverij is het uitgangspunt van de Jumbo-formule van toepassing: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Lees het hele bericht

Dagelijks goedkoop en gezond ontbijten bij Jumbo Foodmarkt in Breda

12 juni 2013 - Jumbo Foodmarkt in Breda verkoopt vanaf maandag 17 juni dagelijks een lekker en gezond ontbijt vanaf 1,50 euro. Klanten kunnen het ontbijt zelf samenstellen en hebben de keuze uit een groot aantal verse en gezonde producten.

Lees het hele bericht

Jumbo Foodmarkt geopend

27 maart 2013 - Jumbo heeft vandaag in Breda de deuren geopend van een nieuw supermarktconcept in Nederland: Jumbo Foodmarkt. Met 6.000 m² vloeroppervlakte - gemiddeld zes keer groter dan de gemiddelde supermarkt – wordt boodschappen doen hier een belevenis. Jumbo Foodmarkt richt zich op vers, gezond en lekker eten tegen de allerlaagste prijs.

Lees het hele bericht

Jumbo Foodmarkt opent op 27 maart haar deuren in Breda

15 maart 2013 - Zo veel, zo lekker, zo goedkoop! Met deze slogan opent woensdag 27 maart Jumbo Foodmarkt haar deuren in Breda. Deze voor Nederland unieke supermarkt wordt om 9.00 uur feestelijk geopend door de burgemeester van Breda Peter van der Velden samen met de familie Van Eerd en Jumbo Foodmarkt Manager Marcel Vugts en zijn team.

Lees het hele bericht

Nieuw concept: Jumbo Foodmarkt biedt unieke beleving

22 februari 2013 - Jumbo Supermarkten lanceert met Jumbo Foodmarkt een nieuw supermarktconcept waarmee boodschappen doen een echte belevenis wordt. De voor Nederland unieke winkel is geïnspireerd op de behoefte van de klant aan vers, makkelijk en gezond eten tegen een lage prijs.

Lees het hele bericht