Wijnhandel

close
Wijnhandel Wijnhandel

Voor ieder wat wils. Van budget wijnen tot exclusieve wijnen uit onze klimaatkast. Vraag onze sommeliers om advies op maat voor een perfect glas wijn.

Pizza's

close
Pizza's Pizza's

We maken onze steenoven pizza's en pasta's vers in de winkel. Met eigen receptuur en gezonde verse ingrediënten. Dat proef je.

Bloemen en planten

close
Bloemen en planten Bloemen en planten

Moederdag, verjaardag, bruiloft of zomaar. Voor ieder moment hebben wij een mooie bos bloemen. Wij stellen deze graag voor je samen!

Cosmetica

close
Cosmetica Cosmetica

Van cosmetica tot aan zelfzorggeneesmiddelen. Vraag onze drogist om persoonlijk advies.

Sushi

close
Sushi Sushi

Zin in sushi? Met rauwe vis, gekookte vis of vegetarisch, we maken het vers in onze sushi keuken!

Asian wok

close

Onze chefs nemen je mee in de Aziatische wereld met kleurrijke pittige groenten en ingrediënten uit onze winkel voor de lekkerste saté's en curries

Groenteafdeling

close
Groenteafdeling Groenteafdeling

Proef het seizoen! Stap in de wereld van het seizoensfruit en de vergeten groenten. En wil je de groenten schoongemaakt hebben? Dat kan! Of op maat gesneden? Dat kan ook!

Uw bakker

close
Uw bakker Uw bakker

Eigen recepturen, in steenoven gebakken broden. Echte Franse stokbroden, rustieke broden of rozenbroodjes. Met de beste pure ingrediënten en met extra tijd en aandacht bereid.

Jumbo Foodmarkt café

close
Jumbo Foodmarkt café Jumbo Foodmarkt café

Geniet in ons café van een heerlijk kopje koffie van vers gebrande bonen of van één van de vele gerechten uit onze keukens in de winkel.

Vismarkt

close
Vismarkt Vismarkt

Gerookt, gebakken of gewoon vers en rechtstreeks vanaf de afslag? Een uitgebreid assortiment vis, met advies van onze eigen visboer.

De vakslager

close
De vakslager De vakslager

Onze vakslager zorgt voor een ambachtelijke kwaliteit. Een speciaal stukje vlees voor een feestmenu of een samengestelde BBQ schotel? Vraag het gerust aan onze slager!

Vleeswaren

close
Vleeswaren Vleeswaren

Ham & worst uit heel Europa. En we maken er ter plaatse verse vleeswarenplankjes van. Voor ieder wat wils en uit elke streek. Kom lekker proeven.

Koffie, thee & chocolade

close

Hier branden we onze eigen melanges koffiebonen. Denk ook aan de theemelanges: grofbladig en puur, dus voor de beste smaakbeleving. Kom de nieuwe smaken proberen en stel uw eigen theedoosje samen.

Gebak en banket

close
Gebak en banket Gebak en banket

Vlaaien, taarten of muffins? Ons dagelijks verse, overheerlijke gebak geven wij je graag een persoonlijk tintje. Maar je kan ook zelf aan de slag. We geven je graag tips!

Kazen

close
Kazen Kazen

Verrassende kazen uit binnen- en buitenland. Proeven mag altijd. Wij helpen je graag met het samenstellen van een kaasplankje.

Zuivel

close

Ruime keuze uit een enorm zuivel assortiment! Stel je persoonlijke yoghurt samen door je favoriete topping toe te voegen aan de basis yoghurt voor maar € 1,-

Salades

close
Salades Salades

Voor wie geen tijd heeft om zelf in de keuken te gaan staan, is de saladebar van Jumbo Foodmarkt een uitkomst.