Jumbo Foodmarkt café

close
Jumbo Foodmarkt café Jumbo Foodmarkt café

Geniet in ons café van een heerlijk kopje koffie van vers gebrande bonen of van één van de vele gerechten uit onze keukens in de winkel.

Gebak en banket

close
Gebak en banket Gebak en banket

Vlaaien, taarten of muffins? Ons dagelijks verse, overheerlijke gebak geven wij je graag een persoonlijk tintje. Maar je kan ook zelf aan de slag. We geven je graag tips!

Sushi

close
Sushi Sushi

Zin in sushi? Met rauwe vis, gekookte vis of vegetarisch, we maken het vers in onze sushi keuken!

Pizza's en pasta's

close
Pizza's en pasta's Pizza's en pasta's

We maken onze steenoven pizza's en pasta's vers in de winkel. Met eigen receptuur en gezonde verse ingrediënten. Dat proef je.

Hollandse keuken

close
Hollandse keuken Hollandse keuken

Oost west, thuis best. Vertrouwde smaken, met oog voor het seizoen. Onze chefs bereiden dagelijks verse groenten, aardappelen en authentieke vleesgerechten.

Vismarkt

close
Vismarkt Vismarkt

Gerookt, gebakken of gewoon vers en rechtstreeks vanaf de afslag? Een uitgebreid assortiment vis, met advies van onze eigen visboer.

De vakslager

close
De vakslager De vakslager

Onze vakslager zorgt voor een ambachtelijke kwaliteit. Een speciaal stukje vlees voor een feestmenu of een samengestelde BBQ schotel? Vraag het gerust aan onze slager!

Vleeswaren

close
Vleeswaren Vleeswaren

Ham & worst uit heel Europa. En we maken er ter plaatse verse vleeswarenplankjes van. Voor ieder wat wils en uit elke streek. Kom lekker proeven.

Saladebar

close
Saladebar Saladebar

Voor wie geen tijd heeft om zelf in de keuken te gaan staan, is de saladebar van Jumbo Foodmarkt een uitkomst.

Uw bakker

close
Uw bakker Uw bakker

Eigen recepturen, in steenoven gebakken broden. Echte Franse stokbroden, rustieke broden of rozenbroodjes. Met de beste pure ingrediënten en met extra tijd en aandacht bereid.

Kazen

close
Kazen Kazen

Verrassende kazen uit binnen- en buitenland. Proeven mag altijd. Wij helpen je graag met het samenstellen van een kaasplankje.

Groenteafdeling

close
Groenteafdeling Groenteafdeling

Proef het seizoen! Stap in de wereld van het seizoensfruit en de vergeten groenten. En wil je de groenten schoongemaakt hebben? Dat kan! Of op maat gesneden? Dat kan ook!

Cosmetica

close
Cosmetica Cosmetica

Van cosmetica tot aan zelfzorggeneesmiddelen. Vraag onze drogist om persoonlijk advies.

Bloemen en planten

close
Bloemen en planten Bloemen en planten

Moederdag, verjaardag, bruiloft of zomaar. Voor ieder moment hebben wij een mooie bos bloemen. Wij stellen deze graag voor je samen!

Servicebalie

close
Servicebalie Servicebalie

Bij Jumbo Foodmarkt staat de klant centraal. Hier kun je terecht bij de inpakservice. Verder is hier tabak verkrijgbaar en is het een PostNL servicepunt.

Wijnhandel

close
Wijnhandel Wijnhandel

Voor ieder wat wils. Van budget wijnen tot exclusieve wijnen uit onze klimaatkast. Vraag onze sommeliers om advies op maat voor een perfect glas wijn.