Vers is ook écht vers

Versheid gegarandeerd
Bij Foodmarkt hebben we het allerbeste vers in huis. Voor online bestellingen kiezen we jouw versproducten handmatig en met alle zorg uit, zoals je dat ook zelf zou doen. In onze winkels helpen en adviseren de versspecialisten je graag. Deze Zekerheid maken we waar met drie garanties:

  • Houdbaarheidsgarantie 

  • Vaasgarantie 

  • Versgarantie groente en fruit

Houdbaarheidsgarantie
Wij garanderen dat onze producten minstens tot en met morgen houdbaar zijn. Vind je ondanks onze zorg in de winkel toch:

  • een product met de datum van vandaag, dan krijg je het gratis mee als dank voor je melding.

  • een product met een verstreken houdbaarheidsdatum, dan ontvang je als dank voor de melding één exemplaar van het betreffende product met een goede datum gratis.

Uitgezonderd zijn producten die voor Jumbo één dag verkoopbaar zijn, zoals dagvers brood, vers afgebakken snacks, vers geperst sap uit de sapmachine en de krant. Dit geldt ook voor producten die onze versspecialisten en koks in de winkel vers samenstellen, zoals pizza’s, wokgerechten, stamppotjes, kibbeling, korstschelpen, yoghurt uit de yoghurttap en sushi.

We geven producten met een verstreken houdbaarheidsdatum nooit mee om redenen van productaansprakelijkheid. Ook niet ten behoeve van goede doelen als voedselbanken, kinderboerderijen, etc.

Vaasgarantie
Zijn je bloemen ondanks onze zorg toch binnen 7 dagen verwelkt? Dan krijg je gratis een nieuw boeket.