Loading...

Winter-bbq

Je blijft er van smullen

Bekijk de recepten

Winter-bbq: een bijzonder en sfeervol kerstdiner

Barbecueën alleen in de zomer bij mooi weer? Echt niet! Wanneer je tijdens Kerst met de hele familie lekker gaat eten, kun je ervoor kiezen om de barbecue aan te zetten. Met een heerlijke glühwein of warme chocomel rond de warme barbecue staan is namelijk ook erg gezellig. Bovendien hoef je tijdens een barbecue niet eindeloos lang aan tafel te zitten. Dus het is een perfect kerstdiner voor kinderen. Ook voor de jaarwisseling is de winter-bbq een originele invulling. Lekker én warm. Laat je inspireren voor een sfeervolle winter-bbq.

Recept om van te genieten

Warm jezelf op bij het vuur, terwijl je een lekker appeltje roostert. Dat geeft echt een winters gevoel.

Bekijk het recept

Winterse recepten voor op de bbq

Begin maar met een lekker opwarmertje van de barbecue: een smakelijke broodbol met camembert. Wanneer het tijd is voor het hoofdgerecht kan de chefkok laten zien wat hij in huis heeft. Wat dacht je van een malse biefstuk, een lekkere varkenshaas, saté of toch liever een zalm van de barbecue? Samen met feestelijke bijgerechten wordt het een Kerstdiner om van te smullen. Als afsluiter staat er nog een heerlijk kopje koffie klaar en maken de kinderen marshmallows rondom het vuur.

Bekijk meer BBQ recepten

Alle boodschappen voor je bbq

Verwarmend drankje erbij

Met deze heerlijke warme drankjes er bij, is het helemaal niet erg om buiten te staan. Proost, op de winter-bbq!

Hou je lekker warm tijdens de winter-bbq

Omdat het winter is en het buiten dus redelijk fris kan zijn, is het goed om voor de winter-bbq maatregelen te treffen tegen de kou. Daarbij kun je denken aan sfeermakers als vuurkorven en kaarsen, maar vergeet ook een grote pan glühwein niet. Fleecedekens kleden het terras leuk aan en zijn dus van harte welkom!

Een echte winter-bbq topper

Een warm toetje om je vingers bij op te eten: s'mores met butterscotch en koekjes. Het is net zo lekker als het klinkt.

Bekijk het recept