Samen maken we het helemaal Kerst

Denk je aan Kerst, dan denk je aan dierbaren, gezelligheid en samenzijn. En vergeet vooral dat lekkere eten niet! Laat je inspireren met heerlijke recepten en een uitgebreid assortiment vol smakelijke kersttoppers. Vergeet vooral de heerlijke kerstkransjes niet. 

SEIZOENSAANBIEDINGEN

Het hele seizoen in de aanbieding

Roze garnalen
Bakje 250 gram

499

Varkens- of varkensfiletrollade
Per kilo

698

Gerookte Noorse zalm
Pakje 150 gram

379

Chocoladetaartje
7-8 personen - per stuk

399

Maak in een paar stappen je complete kerstmenu

Wat je ook van plan bent om te maken deze Kerst, bij Jumbo helpen we je graag een handje. Met leuke tips, handige kookvideo’s, prachtige recepten en heerlijke producten steel jij ook dit jaar weer de show tijdens het kerstdiner. Neem een kijkje in ons feestelijke kerstassortiment en maak er iets moois van.  Denk ook aan de chocolaatjes en kerstkransjes bij de koffie. 

Heerlijke gerechten voor een spectaculair kerstdiner

Pak je graag lekker uit in de keuken voor vrienden en familie? Dan houd je vast net zo veel van Kerst als wij. Een feestelijk kerstmenu samenstellen, de tafel gezellig aankleden en natuurlijk heerlijke gerechten op tafel zetten. Om je een handje te helpen, hebben we in ons kerstassortiment verse kant-en-klaar producten opgenomen, zodat je in een handomdraai culinaire hoogstandjes op tafel zet. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze luxe kerstsoepen als voorgerecht tijdens het kerstdiner?

Naast voorgerechten hebben we natuurlijk ook aan de andere gangen gedacht. Zo scoor je bij Jumbo een heerlijke runderroast die je na een bezoek aan de oven direct op tafel kunt zetten. Tadaaa, een verrukkelijk hoofdgerecht zonder enige inspanning. Sluit het diner af met een heerlijke stracciatella-ijstaart en het feest is compleet.

Genieten van lekker eten met Kerst

Heb je veel (schoon)familie en kom je daardoor kerstdagen tekort? Ontmoet elkaar dan ook op andere momenten van de dag. Organiseer bijvoorbeeld een gezellige kerstbrunch met warme croissants en een smakelijk kerstbrood. Ben je meer van het uitslapen? Dan is een borrelavond uiteraard ook een oplossing. Lekkere tapas, een goed glas wijn en leuke mensen om je heen maken het een zeer geslaagde avond. Fijne feestdagen!

Bestel op tijd je kerstboodschappen

Wil jij de kerstdagen relaxed beginnen? Bestel dan jouw kerstboodschappen online bij Jumbo. Je kunt de boodschappen ophalen bij een Pick Up Point bij jou in de buurt of thuis laten bezorgen. Zorg er wel voor dat je op tijd een bezorg- of ophaalmoment reserveert. Je kunt de bestelling later nog aanpassen.