Makkelijk en snel kerstboodschappen doen

Wil jij de kerstdagen relaxed beginnen? Bestel dan jouw kerstboodschappen online bij Jumbo. Je haalt de boodschappen op bij een Pick Up Point bij jou in de buurt of we bezorgen de boodschappen zelfs bij je thuis. Ideaal! Zorg er voor dat je op tijd een bezorg- of ophaalmoment reserveert en alvast een bestelling plaatst. Je kunt de bestelling later nog aanpassen. Zo hoef je niet meer op zoek in de winkel naar de kaneelstokjes, een kerststol of een mals stukje vlees zoals een runderroast. Dat doen wij graag voor jou. Zo maken we het samen helemaal Kerst.

Let op: als je de boodschappen ophaalt, bestel dan voor minimaal 25 euro. Laat je ze thuisbezorgen? Bestel dan voor 50 euro of meer.

Bekijk de beschikbaarheid op de kerstkalender

Op de handige kerstkalender kun je zien of er nog bezorg- of ophaalmomenten beschikbaar zijn. Reserveer alvast je bezorg- of ophaalmoment en plaats alvast een bestelling, zodat je zeker weet dat je online boodschappen kunt bestellen.Je kunt je bestelling ook op een later tijdstip nog aanpassen natuurlijk.  Je kunt voor de kerstdagen bestellen  tot en met 23 december.  Natuurlijk kun je ook weer boodschappen bestellen na kerst.

Zo werkt online boodschappen doen

Je boodschappen bestel je gemakkelijk en snel online. Op Jumbo.com en in de app vind je het ruime online assortiment van Jumbo. Selecteer alle producten die je nodig hebt, kies een ophaal- of bezorgmoment en wacht je bestelling af. Super handig!

1. Bestel je boodschappen via Jumbo.com of de Jumbo app.
2. Kies voor thuisbezorgen of ophalen. Zoek een Pick Up Point in de winkelvinder.
3. Kies een bezorg- of ophaalmoment
4. Betaal met pin na het ontvangen van je boodschappen
5. Klaar? Bestel makkelijk en snel nog een keer. Vragen? Neem contact op met de klantenservice.  

Geen bestelkosten

Naast de Jaaraanbiedingen, Seizoensaanbiedingen en Weekaanbiedingen heeft Jumbo nóg meer aanbiedingen, speciaal voor online voordeel. Bij aankoop van geselecteerde actieproducten laat je je bestelling gratis thuisbezorgen of haal je deze gratis op bij een Pick Up Point.

Handige boodschappenlijstjes voor Kerst