7 Zekerheden

 • Wat zijn de 7 Zekerheden?

  Wij werken met de 7 Zekerheden om je te helpen zo prettig mogelijk boodschappen te doen. Wij garanderen je dat je bij Jumbo terecht kunt voor het grootste assortiment, de beste service en de laagste prijzen. Als we dit niet waar kunnen maken, kun je een beroep doen op onze 7 Zekerheden. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Zo verbeteren wij elke dag samen met jou onze winkels. 

  Lees meer over Jumbo's 7 Zekerheden.

   

 • Wat betekent de vaasgarantie?

  Wij garanderen dat de bloemen die je bij Jumbo koopt de mooiste, sterkste en de meest verse zijn. Daarom geven we met een gerust hart een vaasgarantie van 7 dagen. Dit betekent: als jouw bloemen minder dan een week staan, krijg je gratis een nieuwe bos mee.

  Lees meer over Jumbo's 7 Zekerheden.

 • Wat betekent de malsgarantie?

  Het vlees van Jumbo is zó mals dat de slagers een unieke malsgarantie geven. Is jouw vlees onverhoopt toch niet mals? Als je het meldt in jouw Jumbo, dan geven we je gratis nieuw vlees mee. 

   Lees meer over Jumbo's 7 Zekerheden.

 • Geldt de laagsteprijsgarantie ook voor de bestelkosten?

  Bestelkosten zijn afhankelijk van de dag en het moment waarop je jouw boodschappen wilt afhalen. Helaas is het door wisselende kosten per dag en regelmatige acties bij concurrenten voor ons niet mogelijk om gegarandeerd de laagste bestelkosten te hebben. Wel doen we er bij Jumbo natuurlijk alles aan om de bestelkosten zo laag mogelijk te houden.

 • Hoe werkt de kortewachttijdgarantie?

  Onnodig wachten is nooit prettig en zeker niet in de supermarkt. Jumbo biedt daarom de kortewachttijdgarantie. Ben jij de 4e wachtende in de rij dan krijg je je boodschappen gratis! Lees meer over de spelregels.

 • Ik heb een product gevonden dat elders goedkoper is. Waar kan ik dit melden?

  Als je een product aantreft dat op het moment van jouw melding ergens anders blijvend goedkoper is, vragen we je dat te melden bij de Klantenservice. Je mag het betreffende product dan gratis meenemen. Ook passen we de prijs zo snel mogelijk aan. Gaat het om een product dat via onze online winkel duurder is dan bij een andere supermarkt, drogisterij of slijterij in dezelfde vestigingsplaats? Dan vragen wij je om contact op te nemen met onze Klantenservice. Lees meer over de laagsteprijsgarantie van Jumbo.

 • Hoe kan Jumbo zo goedkoop zijn?

  Jumbo is zo goedkoop, omdat we hoge omzetten combineren met een zeer efficiënte organisatie. Onze winkels hebben gemiddeld meer klanten dan andere supermarkten. Daardoor behalen we hoge omzetten en dat kunnen we weer doorberekenen naar lagere prijzen. Om te zorgen dat we de goedkoopste blijven, vergelijken we vrijwel dagelijks alle prijzen met andere supermarkten. Tegelijkertijd houden we de kosten zo laag mogelijk door slim om te gaan met onze logistiek.

 • Wat bedoelt Jumbo met laagsteprijsgarantie?

  Bij Jumbo kun je erop vertrouwen dat je nergens goedkoper uit bent. Een team van prijsmeters gaat iedere dag op pad om jou daarvan te kunnen verzekeren. Vind je bij een supermarkt, drogisterij of slijterij in dezelfde vestigingsplaats toch een product goedkoper? Als je het meldt bij de Klantenservice, dan passen wij de prijs aan. Als dank voor je melding krijg je het product gratis mee! Lees meer over de laagsteprijsgarantie.

 • Waarom heet de versgarantie nu houdbaarheidsgarantie?

  We hebben de naam veranderd in houdbaarheidsgarantie, omdat deze beter aansluit bij de aard van de garantie.

 • Wat houdt de houdbaarheidsgarantie in?

  Wij willen voorkomen dat je er thuis achter komt dat een product een houdbaarheid heeft tot en met de dag van aankoop. Daarom geldt bij Jumbo dat onze producten gegarandeerd tot en met morgen houdbaar zijn. Verstrijkt de houdbaarheidsdatum toch vandaag? Dan krijg je het product gratis mee! Een uitzondering hierop zijn producten die één dag verkoopbaar zijn, zoals dagvers brood, vers afgebakken snacks, verse sappen uit de sapmachine en de krant.

 • Waarom heeft Jumbo de versgarantie aangepast?

  Er kwamen steeds meer uitzonderingen op de garantie, waardoor de garantie te ingewikkeld werd. Nu is er nog maar één uitzondering: alles wat voor Jumbo één dag verkoopbaar is (zoals dagvers brood en dagbladen), valt buiten de garantie. Zo is de houdbaarheidsgarantie begrijpelijker voor klanten en medewerkers. En zo kunnen we hem ook beter uitvoeren.

 • Waarom prijst Jumbo artikelen niet af, zoals andere supermarkten?

  Bij Jumbo hebben we geen producten in het schap waarvan de houdbaarheid vandaag verloopt. We bestellen zo slim dat we geen producten ‘over houden’. Als dit onverhoopt toch het geval is, dan halen we deze uit het schap. We vinden het immers belangrijk dat de klant zo lang mogelijk van een product kan genieten.

 • Hoe zit het met versproducten zonder houdbaarheidsdatum?

  Als er geen houdbaarheidsdatum op producten staat, is de houdbaarheidsgarantie niet van toepassing. Vanzelfsprekend blijft onze versgarantie op groente en fruit en de zekerheid ‘niet tevreden, geld terug’ wel van kracht.

 • Hoe zit het met de houdbaarheidsgarantie en bloemen en planten?

  We verkopen bij Jumbo onze bloemen en planten tot en met de uiterste verkoopdatum. Dit is wat anders dan een houdbaarheidsdatum. Tref je toch een dergelijk product aan in het schap waarvan die datum is verstreken? Dan geven we je gratis een nieuwe verse bos bloemen of een plant mee.

 • Ik ben opzoek naar een bepaald product. Heeft Jumbo dat in het assortiment?

  Bij Jumbo garanderen we het grootste assortiment, zowel online als in de ‘gewone’ winkels. Winkel je online? Dan kun je de gemakkelijke zoekfunctie op onze website gebruiken. De kans is groot dat het product dat je zoekt standaard is opgenomen in het online assortiment. Is dit niet het geval? Dan kun je contact opnemen met de Klantenservice. Wij regelen dat het product binnen 2 weken bij ons in huis is. Doe je boodschappen in een gewone Jumbo? Dan kun je altijd jouw specifieke productaanvraag doorgeven aan één van onze medewerkers ter plaatse. Zij zoeken dan voor je uit of het product al verkrijgbaar is in de winkel. Als dit niet het geval is, dan zorgen ze ervoor dat het product binnen 2 weken in huis is.

 • Ik ben niet tevreden over een product. Wat kan ik doen?

  Je kunt bij de Servicebalie van jouw Jumbo het product zonder problemen omwisselen voor een ander product. Ook kun je je geld terugvragen. Bij Jumbo geldt immers: Niet tevreden? Geld terug! Dit geldt ook als je online een bestelling hebt gedaan. Ben je niet tevreden? Dan vragen we je dit aan ons door te geven via de Klantenservice. Zij zorgen er dan voor dat je het geld terug krijgt.

 • Gelden de 7 Zekerheden van Jumbo ook online?

  Bij Jumbo maakt het niet uit of je in een ‘gewone’ winkel boodschappen doet, of deze online bij ons bestelt. Je kunt altijd rekenen op het grootste assortiment, de beste service en de laagste prijs. Ook kun je altijd vertrouwen op onze 7 Zekerheden. Het kan voorkomen dat de 7 Zekerheden online net iets anders zijn. Online winkelen werkt namelijk net iets anders dan boodschappen doen in een gewone winkel. Maar we vinden het overal echt belangrijk dat we waarmaken wat we beloven. Hier zetten we ons elke dag opnieuw voor in. Lees meer over Jumbo's 7 Zekerheden.

 • Hoe werkt de laagsteprijsgarantie voor online producten?

  Bij Jumbo garanderen we ook online de laagste prijs. Je kunt de prijzen van ons online assortiment vergelijken met andere supermarkten, slijterijen en drogisterijen die een fysieke winkel of Pick Up Point hebben in dezelfde vestigingsplaats. Vind je daar toch een lagere vaste prijs dan in onze online winkel? Dan vragen we je dat zo snel mogelijk te melden via de Jumbo klantenservice. Zij nemen jouw prijsmelding in behandeling. Als dank voor de melding ontvang je het product gratis van ons!

 • Geldt de laagsteprijsgarantie ook voor acties?

  Onze laagste prijsgarantie is niet van toepassing bij reclames of andere tijdelijke prijsverlagingen elders.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op met onze Klantenservice via onderstaand formulier of telefonisch via:

0800 - 0220 161

Naar Contactformulier >>

 

Reguliere openingstijden Klantenservice:

maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur

Jumbo is ook dagelijks van 08:00 - 22:00 uur bereikbaar via Facebook en Twitter.