Foodmarkt City by Jumbo

 • Wat is Foodmarkt City by Jumbo?

  Foodmarkt City by Jumbo is Jumbo’s nieuwe winkelconcept. Hierin worden elementen van Jumbo Foodmarkt - inspiratie en vers en gezond eten uit eigen keuken - gecombineerd met de kracht van La Place: dagverse, innovatieve producten en huisgemaakte ambachtelijke maaltijden. Hiermee is Jumbo aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft: in het hart van de stad met producten vers van het land.

  Klanten in de binnenstad kunnen er op een gemakkelijke en snelle manier terecht voor lekkere en ultraverse producten uit eigen keuken en bakkerij voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Om direct te eten, mee te nemen of om thuis klaar te maken. Oftewel, make it, take it, eat it. Voor vandaag, vanavond of morgen. Ook voor de snelle boodschap kunnen ze natuurlijk in de Foodmarkt City by Jumbo terecht.

 • Wat is het adres van Foodmarkt City by Jumbo?

  Je vindt Foodmarkt City by Jumbo aan de Oude Ebbingestraat 18A in Groningen.

 • Wat zijn de openingstijden van Foodmarkt City by Jumbo?

  Maandag: 08.00-22.00 uur
  Dinsdag: 08.00-22.00 uur
  Woensdag: 08.00-22.00 uur
  Donderdag: 08.00-22.00 uur
  Vrijdag: 08.00-22.00 uur
  Zaterdag: 08.00-22.00 uur
  Zondag: 12.00-22.00 uur

 • Waarom de naam Foodmarkt City by Jumbo?

  Foodmarkt staat voor de combinatie van Jumbo én La Place op het gebied van het vers bereiden van maaltijden in de winkel. Dát is de overlap tussen deze twee merken. Net als in Foodmarkt staan in deze gemakswinkel vers, gezond en lekker eten centraal. Producten worden vers in huis bereid. Omdat dit concept is vertaald naar de binnenstad, heeft het de toevoeging ‘city'.

  De toevoeging ‘by Jumbo’ staat voor de afzender van dit nieuwe concept: een merknaam die erg veel Nederlanders terecht associëren met uitstekende service, groot aanbod, scherpe prijzen en voortdurende verrassingen.

 • Komen er vestigingen van Foodmarkt City by Jumbo elders in het land?

  Wij zijn momenteel aan het kijken hoe we dit concept verder uit kunnen rollen in Nederland. Zodra we hier meer over kunnen melden, maken we dit bekend.

 • Waarom richt Foodmarkt City by Jumbo zich enkel op de binnenstad?

  Onze klanten willen zelf bepalen waar, wanneer en wat ze eten. Bovendien zien we dat de traditionele scheiding tussen supermarkten en foodhoreca aan het verdwijnen is, met name in de binnenstad. Verschillende klantstromen komen daar samen: werken, wonen, winkelen en studeren. Dit leidt tot een ander koopgedrag, met meer nadruk op gemak, snelheid, gezondheid en prijs. Door onze kennis en ervaring te bundelen, kunnen we hier met Foodmarkt City by Jumbo perfect op inspelen.

 • Kan ik hier ook terecht voor mijn dagelijkse boodschappen?

  Dit kan zeker. In de winkel staan verse bereide producten voor ontbijt, lunch, avondeten centraal. Daarnaast kun je voor tussendoortjes of snelle boodschap ook bij Foodmarkt City by Jumbo terecht. Er worden verschillende producten voor dagelijks gebruik verkocht, waaronder tandenborstels, afwasmiddel en toiletpapier.

 • Heeft Foodmarkt City by Jumbo een bezorgservice?

  Jazeker, via de Foodmarkt City by Jumbo app voor smartphones kun je makkelijk en snel een versbereide maaltijd bestellen, om te laten bezorgen op een locatie naar keuze. Dit geldt enkel voor producten vers uit eigen keuken die in de app staan. De app is te downloaden via de Apple en Android appstore. Deze bezorgservice is enkel nog van toepassing voor Foodmark City by Jumbo in Groningen.

 • Gelden de 7 Zekerheden ook bij Foodmarkt City by Jumbo?

  Nee, maar de filosofie achter de 7 Zekerheden komt wel duidelijk terug in Foodmarkt City. Zoals klantgerichtheid, scherpe prijzen en service met een glimlach. Ook zijn de kassa’s ingericht op een snelle doorstroom. We spelen met dit concept meer in op wat relevant is voor de klant. Bijvoorbeeld: zelf af kunnen rekenen en snel door kunnen lopen. De toevoeging ‘By Jumbo’ in de formulenaam is er echter niet voor niks. We hanteren scherpe prijzen.

 • Geldt de laagsteprijsgarantie bij Foodmarkt City by Jumbo?

  In veel gevallen gaat het om unieke, versbereide producten. Die zijn niet te vergelijken met producten van de concurrent en daarom is het ook niet mogelijk een laagsteprijsgarantie te bieden. Wel houden we vast aan onze filosofie van zeer scherpe prijzen. Ook bieden we ontbijt- en lunchdeals aan.

 • Krijg ik als vierde wachtende in de rij ook mijn boodschappen gratis?

  Aangezien we veel producten vers en ter plekke bereiden kunnen we niet werken met een kortewachttijdgarantie. Natuurlijk spannen we ons wel tot het uiterste in om klanten snel van dienst te zijn. Bijvoorbeeld door onze snelle zelfscan check out kassa’s.

 • Kan ik ook spaarzegels sparen bij Foodmarkt City by Jumbo?

  Nee, Foodmarkt City by Jumbo loopt niet mee in het promotiebeleid van de reguliere Jumbo winkels en Foodmarkt. Dit beleid is gebaseerd op weekboodschappen. Foodmarkt City by Jumbo is gericht op eetoplossingen voor vandaag, vanavond of morgen. Om die reden kan men hier ook niet sparen voor acties.

 • Waar vind ik meer informatie over Foodmarkt City by Jumbo?

  Op www.foodmarktcity.com staat meer informatie over dit nieuwe concept. Ook op de app die te vinden is in de Apple en Android appstore kun je meer informatie hierover vinden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op met onze Klantenservice via onderstaand formulier of telefonisch via: 0800 - 0220 161

Naar Contactformulier >>

 

Reguliere openingstijden Klantenservice:

maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur

Jumbo is ook dagelijks van 08:00 - 22:00 uur bereikbaar via Facebook en Twitter.