Jumbo app

 • Moet ik inloggen om boodschappen te bestellen?

  Ja, om je boodschappen via de app te doen is het noodzakelijk om je in te loggen. Je kunt via de App of de website een account aanmaken via Mijn Jumbo. 

 • Hoe kan ik boodschappen doen via de Jumbo app?

  Je kunt eenvoudig je boodschappen zoeken en toevoegen aan je boodschappenlijstje. Als je al je boodschappen gevonden hebt, klik je op ‘Bestellen’. 

  Ook zit er in de App een uitleg hoe het werkt met swipen. Indien je nog vragen hebt, bekijk dan de uitgebreide uitleg video.

  Bekijk de video

 • Heeft de Jumbo app hetzelfde assortiment als Jumbo.com?

  Ja, de Jumbo app heeft hetzelfde, uitgebreide assortiment als van Jumbo.com. Ook profiteer je in de Jumbo app van de laagsteprijsgarantie.

 • Kan ik een boodschappenlijstje maken?

  Het is mogelijk de producten die je wilt bestellen met één klik toe te voegen aan het boodschappenlijstje. Dit kun je ook doen met bijvoorbeeld alle producten die bij een recept horen. Daarna is het eenvoudig om alle producten op de boodschappenlijst te bestellen bij Jumbo. Je kunt ze ophalen bij een door jou gekozen locatie.

 • Kan ik boodschappen doen via de Jumbo app?

  Uiteraard. Je kunt op ieder moment, ook onderweg, eenvoudig je boodschappen bestellen met de Jumbo app. De producten die je elke week koopt, kun je opslaan zodat je snel al je boodschappen met één druk op de knop koopt.

 • De Jumbo app doet het niet, wat kan ik doen?

  Probeer in de App uit te loggen en opnieuw in te loggen. Als dit nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de Klantenservice. Zij helpen je graag en zoeken samen met jou naar een oplossing.

  Neem contact op met Klantenservice

 • Voor welke types mobiele telefoons is de Jumbo app beschikbaar?

  De Jumbo app is beschikbaar voor smartphones met een iOS en Android besturingssysteem. Dus als je een iPhone, HTC, Google, Motorola, Samsung, Sony of Huawei smartphone hebt, kun je de Jumbo app gratis downloaden.

 • Wat mag ik verwachten van de Jumbo app?

  De Jumbo app is een handige app waarmee je overal, makkelijk én snel al je boodschappen kunt bestellen. Met de Jumbo app heb je alles bij de hand. Zo vind je er o.a. (h)eerlijke recepten en welke Jumbo Supermarkten er bij jou in de buurt zitten.

  Meer over de Jumbo app >

 • Hoe kan ik de Jumbo app downloaden?

  De handige App van Jumbo kun je gratis downloaden in de Google Play Store of de Apple App store als je in het bezit bent van een smartphone.

  Klik op het icoontje van de App en volg de stappen om de App te downloaden. Je krijgt dan het icoontje van de App op je smartphone te zien. Klik op het icoontje om de App te openen.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op met onze Klantenservice via onderstaand formulier of telefonisch via: 0800 - 0220 161

Naar Contactformulier >>

 

Reguliere openingstijden Klantenservice:

maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur

Jumbo is ook dagelijks van 08:00 - 22:00 uur bereikbaar via Facebook en Twitter.