Nieuwsbrief & website

 • Wat zijn de acties van dit moment?

  Per Jumbo filliaal kunnen de acties verschillen. Ook online hebben we soms andere acties dan in onze winkels. Dit komt omdat onze inkopers altijd op zoek zijn naar extra voordeel. Natuurlijk laten wij jou, als onderdeel van onze laagste-prijs-garantie hier graag van meeprofiteren.

  Omdat wij iedere dag opnieuw onze inkopen doen, kunnen de acties per dag of per week verschillen.

  Het meest actuele aanbod staat altijd op onze website. Voor onze vers-aanbiedingen verwijzen we je ook graag naar de versafdeling van jouw Jumbo-filiaal.

  
Wil je altijd als eerste op de hoogte worden gebracht van de laatste acties? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.


  De aanbiedingen die vanaf woensdag geldig zijn staan de zondag ervoor vanaf 18:00 uur op de website. Als eerste weten wat de nieuwe aanbiedingen zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 • Wanneer staan de nieuwe acties op de website?

  De aanbiedingen die vanaf woensdag geldig zijn staan de zondag ervoor vanaf 18.00 uur op de website. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe acties. Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 • Wat doet Jumbo met mijn persoonlijke gegevens?

  Jumbo gaat uiterst vertrouwelijk met jouw gegevens om. Wij gebruiken deze alleen om je te herkennen als abonnee op “Mijn Jumbo” en – indien je je hebt aangemeld – voor de verzending van onze nieuwsbrief. Je mag er op vertrouwen dat wij jouw gegevens niet doorgeven aan derden. Ook hebben alleen geselecteerde medewerkers toegang tot jouw gegevens. Zoals je van een organisatie als Jumbo mag verwachten zijn onze systemen goed beveiligd.

 • Wat zijn de voordelen van de nieuwsbrief?

  Als nieuwsbriefabonnee ontvang je in jouw inbox altijd als eerste de aanbiedingen voor extra voordeel bovenop onze laagsteprijsgarantie. Bovendien ontvang je regelmatig een nieuwsbrief met de lekkerste recepten.

 • Ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief, maar krijg geen bevestigingsmail. Wat nu?

  Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in de box voor ongewenste e-mail terechtkomt. Je kunt in dat geval een berichtje sturen naar de Klantenservice. Zij zorgen er dan voor dat jouw aanmelding handmatig wordt bevestigd.

 • Ik kan de nieuwsbrief niet openen. Wat kan ik doen?

  Het kan voorkomen dat de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven of dat je de nieuwsbrief niet kunt openen. Om de afbeeldingen te kunnen openen, klik je (eventueel via de rechtermuisknop) op 'Toon afbeeldingen' of 'Afbeeldingen weergeven'. Je kunt ook klikken op 'Bekijk de online versie' bovenaan de nieuwsbrief om de inhoud te bekijken

 • Ik heb de nieuwsbrief niet ontvangen. Hoe kan dat?

  Het is belangrijk dat je Jumbo Supermarkten als veilige afzender aanduidt, zodat de nieuwsbrief niet in je ongewenste e-mail terechtkomt. Als je dit nog niet hebt gedaan, dan kun je even kijken in de map 'ongewenste e-mail' of 'spam'.

 • De prijs in de nieuwsbrief klopt niet. Wat nu?

  Ondanks onze zeer zorgvuldige controle kan het voorkomen dat de prijs van een actie fout in de nieuwsbrief staat. Daarom staat onder al onze reclame-uitingen “Prijswijzingen, fouten en/of uitverkochte productie voorbehouden.”

 • Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

  Je kunt je afmelden voor de ontvangst van de nieuwsbrief via de opties in jouw profiel op Mijn Jumbo of via de knop afmelden onderaan in de nieuwsbrief.

 • Hoe kan ik gebak bestellen?

  Je kunt bij Jumbo online een zeer divers assortiment van luxe gebakjes, taarten en vlaaien bestellen en vervolgens in de winkel ophalen. Zo weet je zeker dat het gebak vers voor je klaar staat op de dag dat je het nodig hebt. Het bestellen van gebak is heel eenvoudig. Wij leggen je stap voor stap uit hoe het werkt op de site gebak bestellen.

  Bestel gebak en haal het op bij jouw Jumbo winkel
  Bestel gebak op Jumbo.com

 • Kan ik een boodschappenlijstje maken?

  Het is mogelijk de producten die je wilt bestellen met één klik toe te voegen aan het boodschappenlijstje. Dit kun je ook doen met bijvoorbeeld alle producten die bij een recept horen. Daarna is het eenvoudig om alle producten op de boodschappenlijst te bestellen bij Jumbo. Je kunt ze ophalen bij een door jou gekozen locatie.

 • Waar zijn de kortingscoupons uit de nieuwsbrief?

  Sinds 2014 bevat de nieuwsbrief geen kortingscoupons meer. We hebben gekozen voor superscherpe acties, waarbij de producten ook verkrijgbaar zijn zonder coupons te printen. Vanaf nu blijf je door middel van de nieuwsbrief als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

 • Waar kan ik de recepten vinden?

  Als je op Recepten klikt, verschijnt een pagina waarop je veel verschillende recepten kunt vinden. Je kunt zelf zoeken of kiezen voor een bepaald receptthema.

 • Waar staan de tips voor thuis?

  Je kunt een groot aantal tips voor thuis vinden in het magazine 'Hallo Jumbo'. Je kunt het magazine online bekijken of gratis meenemen in een van onze winkels.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op met onze Klantenservice via onderstaand formulier of telefonisch via: 0800 - 0220 161

Naar Contactformulier >>

 

Reguliere openingstijden Klantenservice:

maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur

Jumbo is ook dagelijks van 08:00 - 22:00 uur bereikbaar via Facebook en Twitter.