Online winkelen - Afrekenen

 • Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?

  Je kunt je boodschappen met je pinpas of creditcard afrekenen bij het Pick Up Point of bij de bezorger die je boodschappen komt bezorgen aan huis. Online betalen is nog niet mogelijk. Contant afrekenen is ook niet mogelijk.

 • Hoe kan ik online mijn bestelling betalen?

  Het is nog niet mogelijk om jouw boodschappen online te betalen. Je kunt de boodschappen met je pinpas of creditcard afrekenen bij het Pick Up Point of bij de bezorger.

  Ben je een zakelijke klant? Dan is het mogelijk om op rekening te betalen.
  Bekijk hier alle informatie over zakelijk bestellen en de betaalmogelijkheden

 • Kan ik betalen op het moment dat ik de producten ophaal?

  Je hoeft pas te betalen als je jouw bestelling afhaalt bij een Pick Up Point.

 • Hoe werkt de laagsteprijsgarantie voor online producten?

  Bij Jumbo garanderen we ook online de laagste prijs. Je kunt de prijzen van ons online assortiment vergelijken met andere supermarkten, slijterijen en drogisterijen die een winkel of Pick Up Point hebben in dezelfde vestigingsplaats. Vind je daar toch een lagere vaste prijs dan in onze online winkel? Dan vragen we je dat zo snel mogelijk te melden via de Jumbo klantenservice. Zij nemen jouw prijsmelding in behandeling. Als dank voor de melding ontvang je het product gratis van ons!

 • Heb ik een pinpas nodig als ik mijn bestelling ophaal?

  Ja, je hebt een pinpas nodig (of creditcard) om je bestelling te betalen bij het Pick Up Point. Het is niet mogelijk om contant af te rekenen.

 • Waarom verandert de prijs van de door mij geselecteerde producten nadat ik ben ingelogd?

  Verschillende factoren hebben invloed op de prijs die je uiteindelijk voor jouw bestelling betaalt, zoals bijvoorbeeld veranderingen in de productprijzen. Dagelijks passen we onze prijzen aan zodat we jou de laagste prijsgarantie kunnen garanderen. Hierdoor kunnen de prijzen per vestigingsplaats verschillen. Nadat je bent ingelogd weten wij in welke vestigingsplaats jij boodschappen doet en is de prijs van de door jou geselecteerde producten zichtbaar.

 • Waarom is de prijs nu anders dan toen ik de bestelling plaatste?

  Dagelijks controleren we de prijzen van andere winkels en passen onze prijzen daarop aan. Prijzen kunnen hierdoor per dag verschillen. Het kan dus zijn dat prijzen zijn aangepast tussen jouw moment van bestellen en ophalen. Wij doen voor jou de boodschappen op de dag dat jij de bestelling komt ophalen. Op die dag reken je de bestelling af en betaal je de laagste prijs van dat moment in de vestigingsplaats van het Pick Up Point. Je betaalt bij het ophalen dus dezelfde prijs als een klant die op dezelfde dag 'gewoon' boodschappen doet.
  Overigens, een eventueel prijsverschil zal minimaal zijn. Jumbo werkt immers met vaste lage prijzen en alleen heel af en toe met aanbiedingen. 

 • Is de laagsteprijsgarantie van toepassing op de bestelkosten?

  Nee, de laagsteprijsgarantie is van toepassing op ons assortiment en niet op de bestelkosten. De kosten verschillen per ophaalmoment en Pick Up Point. Met deze bestelkosten beheersen we de piekmomenten in de bestellingen. Er zijn dus ook momenten waarop er geen of minder bestelkosten in rekening worden gebracht.

 • Is de online productprijs gelijk aan de prijs in de winkel?

  Prijzen van de online producten zijn gelijk aan de prijzen van de Jumbo Supermarkt in dezelfde vestigingsplaats als het Pick Up Point. Op deze manier kunnen we de laagste prijs binnen de vestigingsplaats garanderen.

 • Waarom kan er prijsverschil ontstaan als ik een andere locatie kies?

  Jumbo is de goedkoopste supermarkt voor elke klant en in elke vestigingsplaats. Prijzen van producten in andere supermarkten veranderen dagelijks, soms omhoog en soms omlaag, daarom houden wij die prijzen goed in de gaten en passen we onze prijzen daarop aan. Landelijk en per vestigingsplaats. Hierdoor kan het voorkomen dat de prijzen verschillen per vestigingsplaats van de winkel of het Pick Up Point. Door in te spelen op die lokale verschillen kunnen we garanderen dat we overal de goedkoopste zijn én blijven.

 • Moet ik statiegeld betalen voor artikelen zoals flessen en kratten?

  Ja, we berekenen statiegeld op artikelen zoals (statiegeld)flessen en bierkratten. Ook voor de boodschappenkratten waarin je je bestelling ontvangt wordt statiegeld gerekend.

  Je kunt (statiegeld) flessen, bier- en boodschappenkratten ook weer inleveren. Dit wordt dan weer van het totaalbedrag afgehaald.

 • Waarom is er een verschil in prijs tussen het bestelde versproduct en wat ik daadwerkelijk betaal?

  Wanneer je online verse producten bestelt, dan ben je ervan verzekerd dat wij de prijs doorberekenen van het daadwerkelijk geleverde gewicht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je alleen betaalt voor wat we jou daadwerkelijk leveren. Hierdoor kan de prijs bij het afrekenen dus licht afwijken van de prijs op de website.

 • Hoe toont Jumbo haar prijzen op Jumbo.com en in de Jumbo app?

  Alle getoonde prijzen worden weergegeven inclusief BTW.

 • Hoe kan het dat de prijs op mijn boodschappenlijst verschilt van wat ik uiteindelijk moet betalen?

  Verschillende factoren hebben invloed op de prijs die je uiteindelijk voor jouw bestelling betaalt. Bijvoorbeeld het exacte gewicht van groente en fruit uit jouw bestelling. Maar ook het ophaalmoment van jouw keuze en door veranderingen in de productprijzen. Prijzen van producten in andere supermarkten veranderen namelijk dagelijks, soms omhoog en soms omlaag. Wij passen onze producten daarop aan. Wij bieden wel altijd de laagsteprijsgarantie zodat we elke dag, landelijk en per vestigingsplaats, de goedkoopste zijn. Hierdoor kunnen prijzen per dag en vestigingsplaats verschillen.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op met onze Klantenservice via onderstaand formulier of telefonisch via: 0800 - 0220 161

Naar Contactformulier >>

 

Reguliere openingstijden Klantenservice:

maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur

Jumbo is ook dagelijks van 08:00 - 22:00 uur bereikbaar via Facebook en Twitter.