Online winkelen - Thuisbezorgen

 • Hoe werkt thuisbezorgen bij Jumbo?

  Zoek eenvoudig naar jouw favoriete producten op Jumbo.com of in de Jumbo App. Voeg de producten die je wilt bestellen toe aan je boodschappenlijstje. Boodschappenlijstje compleet? Maak dan een keuze of je jouw boodschappen op wilt halen bij een Pick Up Point of laat bezorgen. Kies dan het Pick Up Point die jouw boodschappen gaat bezorgen.

  Selecteer daarna een tijdstip waarop de boodschappen bezorgd mogen worden. Na het afronden van je bestelling, krijg je een bevestiging per mail. Tot één dag voor het bezorgmoment kun jij je bestelling nog wijzigen.

 • Waar bezorgen we in Nederland?

  Bekijk hier de Pick Up Points die ook thuisbezorgen. Iedere week bezorgen we op meer plaatsen in Nederland boodschappen. Houd Jumbo.com in de gaten voor het laatste nieuws.

 • Heeft de Pick Up Point keuze invloed op mijn bestelling?

  Nee, de keuze van het Pick Up Point heeft geen invloed op de producten in je bestelling. Je hebt nog steeds keuze uit het grootste supermarkt assortiment. En natuurlijk met de laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent.

 • Op welke tijdstippen wordt er bezorgd?

  We bezorgen in principe van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 - 13.00 uur en 18.00– 21.00 uur. Een aantal winkels heeft ook bezorgmomenten van 13.00 - 16.00 uur.

 • Wat zijn de kosten van thuisbezorgen?

  • De bestelkosten verschillen per bezorgmoment. Door vóór het plaatsen van de boodschappen naar je mandje te gaan en te kiezen voor ‘reserveer een ophaal- of bezorgmoment’ op Jumbo.com of ‘reserveer een nieuw moment’ in de Jumbo app kun je precies zien wat de kosten worden op het moment dat jij de boodschappen wilt laten bezorgen. 
  • Bij aankoop van een aantal speciaal geselecteerde producten hoef je géén bestelkosten te betalen.
    

  Lees meer over de bestelkosten >

 • Hoe lang van tevoren moet ik bestellen?

  Als je kiest voor bezorging voor de volgende dag tussen 10.00 - 13.00 uur of tussen 13.00 - 16.00 uur moet de bestelling om 11.59 uur binnen zijn. Bij een bestelling voor de volgende dag tussen 18.00 - 21.00 uur  moet de bestelling uiterlijk om 23.59 uur binnen zijn. Op zondag wordt er in principe niet bezorgd.

 • Krijg ik een factuur van mijn bestelling?

  Ja, je ontvangt per mail een digitale bon van je bestelling nadat de boodschappen afgerekend zijn.

 • Moet ik mij legitimeren als ik alcohol, tabak of medicijnen laat bezorgen?

  Als er producten besteld worden zoals alcohol, tabak of medicijnen, dan moeten deze overhandigd worden aan iemand die minimaal 18 jaar oud is. De bezorger vraagt om een identiteitsbewijs in geval van twijfel.

 • Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over de kwaliteit van de geleverde producten?

  Als je niet tevreden bent over de kwaliteit van de producten, neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 – 0220 161. Zij komen tot een passende oplossing.

 • Mag ik contant betalen bij het bezorgen?

  Nee, je kunt enkel met PIN of creditcard (met pincode) betalen bij het bezorgen van de boodschappen. Contant is niet mogelijk.

 • Wat kan ik doen als ik een klacht heb over de bezorger van mijn bestelling?

  Als je een klacht hebt over de bezorger van je online bestelde boodschappen, raden wij je aan om direct contact op te nemen met jouw Jumbo winkel. Zoek jouw winkel in de winkelvinder.

  Ook kun je een reactieformulier invullen op onze site. Wij gaan er alles aan doen om met een gepaste oplossing te komen.

 • Wat doet de bezorger als ik niet thuis ben?

  De bezorger neemt de niet bezorgde boodschappen weer mee terug. Ook zal de bezorger telefonisch contact met je opnemen om in onderling overleg te kijken of er een alternatieve afspraak gemaakt kan worden    

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op met onze Klantenservice via onderstaand formulier of telefonisch via: 0800 - 0220 161

Naar Contactformulier >>

 

Reguliere openingstijden Klantenservice:

maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur

Jumbo is ook dagelijks van 08:00 - 22:00 uur bereikbaar via Facebook en Twitter.