Online winkelen - Vervroeg aanpastijd en krijg korting

 • Hoe werkt de korting als je de aanpastijd vervroegt?

  Als je online boodschappen bestelt op Jumbo.com of via de Jumbo app, bepaal je zelf of je korting krijgt als je de boodschappen na 16.00 uur op komt halen of thuis laat bezorgen. Als je er dan voor kiest een bestelling niet meer aan te passen na 17.00 uur op de dag voordat je de boodschappen ophaalt of laat bezorgen, krijg je 1 euro korting op je bestelling.

  Kom je de boodschappen vóór 16:00 ophalen of laat je ze voor die tijd thuisbezorgen? Dan kun je de bestelling de dag ervoor tot 11:59 uur wijzigen.

  Meer over de vervroegen aanpastijd korting

 • Wanneer heb je recht op de korting voor het vervroegen van de aanpastijd?

  Als je vooraf hebt aangegeven dat je een bestelling niet meer aanpast na 17.00 uur op de dag voordat je de boodschappen ophaalt of laat bezorgen, krijg je 1 euro korting. Deze korting is alleen van toepassing als je de boodschappen na 16.00 uur op komt halen of thuis laat bezorgen.

 • Tot hoe laat kun je de aanpastijd wijzigen?

  In principe kun je tot 16.59 uur een bestelling nog aanpassen en je voordeel pakken met de korting voor het vervroegen van de aanpastijd. Natuurlijk moet je ook vóór 17.00 uur aangeven dat je de bestelling niet meer aanpast.

 • Krijg je automatisch de korting voor het vervroegen van de aanpastijd?

  Nee, je pakt alleen het voordeel van de korting als je vooraf hebt aangegeven je bestelling niet meer te wijzigen na 17.00 uur. Ook is de vroegboekkorting alleen van toepassing als je de boodschappen na 16.00 uur op komt halen of thuis laat bezorgen.

 • Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil aanpassen na 17.00 uur?

  Als je vooraf hebt aangegeven dat je gebruik wilt maken van de korting, is het niet meer mogelijk om je bestelling na 17.00 uur aan te passen. Als je dit niet hebt gedaan, kun je de bestelling nog aanpassen tot 23.59 uur. Kijk in ‘Mijn Jumbo’ onder het kopje 'open bestellingen' of jouw bestelling nog gewijzigd kan worden.

 • Hoe wordt de korting verrekend?

  De korting wordt automatisch verrekend op je totaalbedrag. Bepaalde producten zijn buitengesloten van de actie.

 • Geldt de korting op alle producten?

  Nee, de korting geldt niet voor de (door de wet) uitgesloten productgroepen, zoals tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, cadeaukaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels en toegangskaarten.

 • Wat kan ik doen als ik mijn korting niet krijg?

  Als je geen korting krijgt maar dit wel vooraf hebt aangegeven, neem dan contact op met de Klantenservice.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op met onze Klantenservice via onderstaand formulier of telefonisch via: 0800 - 0220 161

Naar Contactformulier >>

 

Reguliere openingstijden Klantenservice:

maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur

Jumbo is ook dagelijks van 08:00 - 22:00 uur bereikbaar via Facebook en Twitter.