Maak van het najaar een heerlijk succes

De bladeren vallen weer van de bomen en de dagen worden korter. Tijd om het thuis gezellig en knus te maken! Bij Jumbo willen we je graag ontzorgen. Zet de verwarming lekker aan en duik de keuken in voor een heerlijk najaarsgerecht! Geen idee wat je deze keer gaat maken? Laat je door ons inspireren. Wij hebben lekkere gerechten voor je in petto die uit zullen groeien tot een succes.

Jumbo wederom de goedkoopste

Wijn

De wijnwereld is enorm. Zie je door de druiven de tros niet meer? Wij helpen je bij het vinden van de juiste wijn met onze handige wijnvinder en laten je kennismaken met de lekkerste wijnrecepten. Wist je dat je 25% korting krijgt op ons vernieuwde wijnassortiment? Ideaal om eens een verrassende keuze te maken en een nieuwe wijn te testen!

Boerenkool

Wie boerenkool zegt, zegt stamppot. Wist je dat je met deze frisse groente nog veel meer heerlijks kunt maken? Zo is boerenkool uitermate geschikt als ingrediënt voor een salade én voor een groene smoothie. Laat je door ons inspireren en haal méér uit je boerenkool!

Aardappel

De aardappel. Hollandser dan de combinatie aardappel-groente-vlees kan het bijna niet. Met aardappelen kun je nog veel meer smakelijke gerechten maken. Wat dacht je van een stevige stamppot of een smeuïge puree van zoete aardappel?  

Hete bliksem

Een van dé klassiekers uit de Hollandse keuken is hete bliksem. Dit gerecht is makkelijk te maken en kan ook als basis dienen voor verrassende creaties. Laat je inspireren door onze recepten met hete bliksem.

Het najaar heeft heel wat heerlijks te bieden

Wie denkt aan het najaar, denkt aan een open haard of een lange herfstwandeling in het bos. Bij deze setting horen lekkere stevige gerechten met karakter! Wat is er beter dan genieten van een kom erwtensoep? Tijdens het najaar kun je je heerlijk uitleven met onze recepten voor verrassende stamppotten en komen groenten als boerenkool, zuurkool en spruitjes ineens weer tevoorschijn en laten wij daar nu de heerlijkste recepten voor hebben! Zo hebben we heerlijke stevige stoofgerechten voor je uitgezocht waarvan je zeker zult smullen!

Trotseer het koude weer met onze suggesties en zet in een handomdraai najaarsgerechten op tafel waar het gezin van smult.