Maak van het najaar een heerlijk succes

Het koude weer doet zijn intrede weer in Nederland en Sinterklaas is weer in het land. Tijd om het thuis lekker knus en gezellig te maken. Bij Jumbo willen we je graag ontzorgen. Neem de tijd en duik de keuken in voor een heerlijk najaarsgerecht. Geen idee wat je deze keer gaat maken? Laat je door ons inspireren. Wij hebben lekkere gerechten voor je in petto! 

Gourmetten

De dagen worden korter en kouder, maar binnen is het lekker warm en gezellig. De spannende aanloop naar Sinterklaas is een heerlijke periode vol verwachtingen en vreugde, maar natuurlijk ook lekker eten. Haal het gourmetstel tevoorschijn en zet de tafel vol met lekkere dingen. Kaarsjes aan en genieten maar!

Het najaar heeft heel wat heerlijks te bieden

Wie denkt aan het najaar, denkt aan een open haard of een lange herfstwandeling in het bos en dan thuiskomen terwijl je favoriete stoofgerecht al staat te pruttelen. En wat is er lekkerder dan genieten van een kom erwtensoep? Tijdens het najaar kun je je heerlijk uitleven met onze recepten voor verrassende stamppotten en komen groenten als boerenkool, zuurkool en spruitjes ineens weer tevoorschijn en laten wij daar nu de heerlijkste recepten voor hebben! 

Trotseer het koude weer met onze suggesties en zet in een handomdraai najaarsgerechten op tafel waar het gezin van smult.