Vier het voorjaar

met al onze tips, recepten en inspiratie

Het voorjaar is het seizoen van de asperges, het seizoen waarbij de eerste warme dagen zich weer laten zien en waar we met een beetje geluk alweer kunnen gaan picknicken in het park om extra te genieten van de eerste warme zonnestralen. Kortom, er staat ons weer een hoop moois te wachten. En hoe kunnen we dat nou beter vieren dan met heerlijk eten tijdens de brunch of smakelijke hapjes voor bij een gezellige picknick?

De Jumbollen zijn er weer!

Verzilver je kortingsmunten voor een heerlijk Dagje Uit

Heb je al plannen voor de meivakantie? We helpen je graag een handje met leuke ideeën. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk Dagje Uit met de hoogste korting? Spaar nog gauw de kortingsmunten voor Dagje Uit en verzilver ze voor een heerlijk uitje naar keuze. Vier het voorjaar met een gezellig uitstapje naar bijvoorbeeld een attractiepark, dierentuin of een leuke theatervoorstelling! 

Clubsandwich kip, spek en asperges

Zin in een stevige lunch? Dan is een clubsandwich ideaal! Probeer deze verrassende clubsandwich met asperges en ga lekker thuis uit eten!

Groene-aspergerisotto met oude kaas

Deze heerlijke veggie risotto met asperges en oude kaas is pittig van smaak en super gemakkelijk te maken. In een handomdraai lekker veggie.

Romige tagliatelle met asperges en zalmfilet

Asperges in de pasta? Heerlijk! Ontdek het zelf met dit smakelijke recept voor een romige tagliatelle met asperges en zalmfilet. Dat wordt genieten!

Het voorjaar vieren we samen!

Bij Jumbo zijn we gek op het voorjaar. Met het voorjaar begint ook het seizoen van de asperges, verse tomaten en heerlijke frisse salades. We zitten weer helemaal vol met inspiratie en hebben daarmee de lekkerste recepten gemaakt voor een feestelijk voorjaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een krokante tomatenplaattaart met geitenroom en kruiden of een gegrilde kipfilet met lauwwarme citroenbonen?

Lekker picknicken in de voorjaarszon

Wanneer de eerste lentezon zich laat zien, willen we niets liever dan lekker buiten eten! In de avond koelt het vaak nog flink af, daarom is de picknick ideaal tijdens het voorjaar. Bij Jumbo hebben we allerlei handige producten om mee te nemen naar de picknick. Daarnaast inspireren we je ook graag met allerlei tips en recepten voor een heerlijke lunch op een gezellig kleedje in het park. Lang leve het voorjaar!