Maak je klaar voor de eindexamens

De eindexamens staan weer voor de deur, dus het is belangrijk om je goed voor te bereiden. Begin de dag met een lekker ontbijt, kijk uit met suikers en drink voldoende water voor een goede concentratie!

‘t Is weer tijd voor BBQ

Bij Jumbo hebben we een breed BBQ-assortiment en diverse interessante aanbiedingen voor een feestelijke bbq-avond. Ontdek onze bbq-aanbieding en laat je inspireren door de lekkerste barbecue-recepten

Het voorjaar vieren we samen!

Bij Jumbo zijn we gek op het voorjaar. Met het voorjaar begint ook het seizoen van de asperges, verse tomaten en heerlijke frisse salades. We zitten weer helemaal vol met inspiratie en hebben daarmee de lekkerste recepten gemaakt voor een feestelijk voorjaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knapperige aspergesalade met basilicumdressing of een smakelijk garnalenspiesje met knoflooksaus en limoen?

Lekker picknicken in de voorjaarszon

Wanneer de eerste lentezon zich laat zien, willen we niets liever dan lekker buiten eten! In de avond koelt het vaak nog flink af, daarom is de picknick ideaal tijdens het voorjaar. Bij Jumbo hebben we allerlei handige producten om mee te nemen naar de picknick. Daarnaast inspireren we je ook graag met allerlei tips en recepten voor een heerlijke lunch op een gezellig kleedje in het park. Lang leve het voorjaar!