Houd de zomer in je bol!

Bij Jumbo doen we er alles aan om je zo veel mogelijk te ontzorgen. Met vers gesneden fruit, heerlijke kant-en-klare maaltijdsalades en frisse zomerrecepten wordt het een zorgeloze zomer. Zo kun jij relaxen in de tuin en van het lekkere weer genieten!

Hasta-la-Pastasalade

Op warme dagen heb je niet altijd zin om uitgebreid te koken of warm te eten. Een pastasalade is een goed alternatief voor een warme avondmaaltijd, maar ook heerlijk om mee te nemen naar een picknick of als lunch voor op het werk. 

Bouw je eigen taco

Zin in een makkelijke en lekkere maaltijd? Laat dan iedereen gezellig z’n eigen taco bouwen. Met het stappenplan van Jumbo weet je precies welke ingrediënten je in huis moet halen zodat iedereen zelf aan de slag kan. 

BBQ burgers

Wanneer je gaat barbecueën, kan een grote stapel met heerlijke burgers voor op de grill niet ontbreken. Bij Jumbo vind je allerlei soorten burgers: de klassieke hamburgers, visburgers maar ook smakelijke vegetarische burgers. Leuk om eens af te wisselen.

Zin in zomer

Wie denkt aan zomer, denkt aan lekker barbecueën, picknicken in het park en buiten eten. Met de heerlijke zomerrecepten van Jumbo inspireren we je om een gezellige borrel te organiseren met lekkere tapas en cocktails, of zet in een handomdraai een lekkere pastasalade in elkaar. Liever iets luchtigs? Dan is een frisse salade met fruit misschien meer wat voor jou. Of verwen jezelf met een lekker zelfgemaakt ijsje!
 
Geniet van elke zonnestraal die de zomer je biedt en haal extra voordelig de smakelijkste zomerproducten in huis om er dit seizoen weer een feest van te maken.